Language/语言/Bahasa

Sebelum minum Teh Herba GlucosCare, gula darah saya berada pada tahap 16-21 mmol/L dengan sedikit pandangan yang kabur, mudah penat dan pening.

Cik. Norhayati Binti Saiman

Download

En. Poh Kam Wai atau dikenali juga sebagai David Fong berkata beliau telah menghidap diabetes selama lebih daripada 10 tahun dan percaya bahawa dia mewarisi keadaan tersebut daripada ibunya.

En. Poh Kam Wai alias David Fong

Download

Kebanyakan pesakit diatebes menderita sekiranya mendapat luka pada anggota tubuh dan apabila ia bertukar menjadi gangren, anggota tersebut terpaksa dipotong.

En. Encik Adnan Bin Abd Wahab

Download

En. Mior Mohamad Khan ialah seorang pengurus sebuah hotel di Ipoh dan telah menjadi seorang pengguna Teh Herba Glucoscare sejak dua bulan kebelakangan ini.

En. Encik Mior Mohamad Khan

Download

Masalah diabetes En. Law Phee Sen, 56 tahun adalah amat serius. Warna air kencingnya kelihatan seperti madu.

En. Law Phee Sen

Download

Sebelum mencuba teh kami, tahap gula darahnya adalah 15 mmol/ L. Selepas meminum Teh Glucoscare, gula darahnya turun kepada 6 hingga 7 mmol/ L.

En. Todorović Dragomir

Download

Menurut Pastor Law, beliau mengalami kehilangan 85% penglihatan dan tidak dapat memandu. Pada awalnya, beliau meminum 2 paket Teh Herba Glucoscare 3 kali sehari.

En. Law Kah Fatt (Reverend)

Download

En. Adnan, 61 dan isterinya, Pn. Rokiah, 57 merupakan penghidap diabetes selama lebih 20 tahun. Semasa ditemubual, mereka mula menggunakan Teh Herba GlucosCare 3 minggu sebelum itu.

Puan Rokiah Binti Chik

Download